Hoe vet uit keukendoeken te verwijderen: een eenvoudige en effectieve methode voor Japanse huisvrouwen

Полотенца

Keukenhanddoeken zijn onvervangbare hulpmiddelen voor huisvrouwen, die na verloop van tijd geleidelijk bedekt raken met verschillende vlekken en hun vroegere uiterlijk verliezen.

Huisvrouwen over de hele wereld worden met dit probleem geconfronteerd, maar in Japan hebben vrouwen geleerd om met vervuiling om te gaan met behulp van een eenvoudige en natuurlijke remedie.

Als de handdoeken slechts licht vervuild zijn, gebruik dan gewoon een wasmachine en poeder. In andere gevallen, wanneer de vervuiling behoorlijk ernstig is, kun je je toevlucht nemen tot de methode van Japanse huisvrouwen.

Wat heb je nodig?

Om vetvlekken uit keukendoeken te verwijderen heb je 2 el nodig. droge mosterd, ½ theelepel. azijn, 1 eetl. l. plantaardige olie.

Hoe een reinigingssamenstelling te bereiden

1. Vul een grotere container met heet water. Giet er azijn en plantaardige olie in. De volgende is de beurt voor droge mosterd. De componenten worden grondig gemengd.

2. Te reinigen handdoeken worden in de oplossing geplaatst. Laat de producten 12 uur weken.

3. Spoel de handdoeken vervolgens grondig uit. Dit gebeurt eerst in koud en daarna in warm water.

4. Om te voorkomen dat de geur van azijn voor veel problemen zorgt, kun je twee methoden gebruiken. Gewassen handdoeken worden in de frisse lucht te drogen gehangen. Of voeg bij het voorbereiden van de compositie voor het wassen een paar druppels etherische olie toe.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips