Als u wilt dat uw braadpan langer meegaat, moet u deze goed onderhouden en de gebruiksaanbevelingen opvolgen.
Veel mensen vergeten deze aanbevelingen soms.
Hoe u uw koekenpan op de juiste manier onderhoudt
Allereerst is het de moeite waard eraan te denken dat de braadpan niet voor andere doeleinden kan worden gebruikt: anders wordt hij zeer snel onbruikbaar.
Bij het koken van voedsel moet u afzien van de maximale temperatuurinstellingen: een te intense verwarming heeft niet het beste effect op de staat van het serviesgoed. Hoe vaker en langer je de maximale hitte gebruikt, hoe sneller de koekenpan onbruikbaar wordt.
Het is ook de moeite waard om te weten dat scherpe overgangen van de ene temperatuur naar de andere ook niet het beste effect hebben op de staat van de braadpan.
Als het gaat om de mesjes die je gebruikt, kun je het beste focussen op hout- en siliconenproducten.
Maak bij het wassen geen misbruik van agressieve chemicaliën en harde borstels. Na het wassen is het ook de moeite waard om de braadpan grondig van vocht te ontdoen.
Waar we het eerder over hadden