Drie regels voor perfect wassen, die zelfs ervaren huisvrouwen vaak vergeten

Стиральная машина

Om uw wasmachine jarenlang als een klok te laten draaien, moet u eenvoudige wasregels onthouden.

Veel huisvrouwen vergeten ze, dus moeten ze voor hulp contact opnemen met wasmachinereparatiespecialisten.

Ritsen en knopen

Voordat je spullen in de wasmachine stopt, worden de knopen losgemaakt. Anders zullen de lussen uitrekken en kunnen de knoppen zelf onder belasting loskomen, wat niet goed is voor de technologie.

De ritssluitingen zijn daarentegen vastgemaakt. De tanden kunnen trekjes op andere voorwerpen achterlaten of beschadigd raken door wrijving tegen de trommel.

Pauzeert tussen wasbeurten

Soms nemen huisvrouwen ongeveer een uur pauze tussen de wasbeurten. In feite zou je de volgende cyclus onmiddellijk na de eerste moeten plaatsen. In dit geval verbruiken de tweede en volgende wasbeurten minder elektriciteit.

Waszak

Sommige huisvrouwen vinden tassen en netten voor kleine spullen niet nodig. Maar in de praktijk beschermen ze tegen het binnendringen van deze dingen in het afvoerfilter van de wasmachine. Om de apparatuur als een klok te laten werken, is het daarom beter om tassen en netten te gebruiken voor sokken en andere kleine dingen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips