Hoe witte sokken te wassen zonder ze met je handen aan te raken

Носки

Om ervoor te zorgen dat zo’n belangrijk kledingstuk als witte sokken er na het wassen weer wit uitziet, moet je onthouden dat deze actie in 2 fasen moet worden georganiseerd.

Voorwas

Voorwassen, of simpel gezegd, weken, kan van verschillende soorten zijn.

1. Laat de sokken in de wasbak liggen, voeg bleekmiddel met natriumpercarbonaat toe en laat het wasgoed 10-15 minuten staan.

2. Een andere optie is om elke sok in te wrijven met wasmiddel.

Onthoud: hier kijken we naar een methode waarmee u uw sokken kunt wassen zonder uw deelname, dus in dit stadium is het voldoende om de zeep te raspen en toe te voegen aan het water waarin de sokken zijn gedrenkt.

Hoofdwas

Om de sokken weer witter dan wit te maken, moeten ze in de wasmachine gewassen worden. Selecteer in dit geval de lange wasmodus. De watertemperatuur moet 60 graden zijn.

Overbelast de machine niet met spullen – om elk item grondig te kunnen wassen, moet de trommel voor ongeveer 70 procent vol zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips