Hoe gestoffeerde meubels schoon te maken als u geen geld wilt uitgeven aan professionele middelen: 3 economische methoden

Мебель

Ondanks het feit dat fabrikanten van gestoffeerde meubels niet aanbevelen om iets anders te gebruiken dan speciaal gemaakte huishoudelijke chemicaliën om hun producten schoon te maken, gebruiken veel huisvrouwen vol vertrouwen volksremedies.

Hun duidelijke voordeel is dat ze zowel geld als tijd besparen.

Het belangrijkste is dat de composities veilig zijn en effectief omgaan met vervuiling – dit zijn precies de composities die we in dit artikel hebben verzameld. Belangrijk: test reinigingsproducten voordat u ze gebruikt op een onopvallende plek op het meubilair.

Ammoniak

Om de reinigingsoplossing te bereiden heeft u 1 eetlepel ammoniak en 100 ml water nodig. Doordrenk een wattenschijfje of verband in de vloeistof en veeg het verontreinigde gebied af. Maak het na 10 minuten schoon met een vochtige doek.

Waterstof peroxide

Peroxide moet ook in water worden verdund: 1 eetlepel van het medicijn per 100 ml warme vloeistof. Week de vlek met gaas of een verband gedrenkt in de oplossing. Verwijder na 10-15 minuten het resterende product met een vochtige doek.

Afwasmiddel

Deze formuleringen worden gebruikt als het gaat om vetvlekken. Het wasmiddel moet op een vochtige spons worden aangebracht, opgeschuimd en over de vlek worden verdeeld. Na 10-15 minuten moet het behandelde gebied, net als in eerdere gevallen, worden afgeveegd met een vochtige doek.

Eerder vertelden we u hoe u dit kunt verbeteren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips