Hoe je dingen witter kunt maken met aspirine en meer: ​​3 eenvoudige manieren om oogverblindende witheid te bereiken

рубашка

Gebruikte voorwerpen terugbrengen naar hun oorspronkelijke witheid is geen gemakkelijke taak.

Na verloop van tijd verliest alle kleding zijn rijke kleuren en wordt vervaagd en grijs. Vooral donkere en lichte dingen hebben last van kleurverlies.

Hoe je dingen terug kunt brengen naar hun oorspronkelijke witheid

Als we het hebben over lichtgekleurd ondergoed, T-shirts, sokken en T-shirts, dan zullen folkmethoden voor het bleken van kleding helpen deze taak het hoofd te bieden.

Frisdrank

Zuiveringszout zal lichtgekleurde stoffen bleken en de dingen terugbrengen naar hun oorspronkelijke uiterlijk.

De frisdrankoplossing kan als toevoeging aan waspoeder in de trommel met kleding worden gegoten, gemengd met het poeder – tot 3 theelepels.

Lichte delicate stoffen worden gewassen in warm water met toevoeging van vloeibaar wasmiddel en 1-2 theelepels. Frisdrank

Peroxide

Je kunt kleding bleken met waterstofperoxide. U kunt een peroxide-oplossing aan de wasmachine toevoegen met een snelheid van 1/2 theelepel. peroxide per 1,5-2 liter water.

Azijn

Met azijn kun je vlekken op de stof verwijderen en de witheid ervan herstellen. Voeg bij het wassen 1 theelepel toe. azijn en citroensap.

Aspirine

Om vlekken uit witte sokken of andere artikelen te verwijderen, weekt u ze in warm water met 6 aspirinetabletten. Na 30-40 minuten zal er geen spoor meer over zijn van de vlekken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips