Hoe je witte dingen terug kunt brengen naar hun oorspronkelijke uiterlijk zonder weken, koken en wassen: drie goedkope componenten

Стиральная машина

Na verloop van tijd verliezen witte dingen hun witheid, worden ze grijs en verschijnen er zweetvlekken, die niet altijd de eerste keer kunnen worden afgewassen.

Zelfs het meest voorzichtig dragen van dingen leidt na verloop van tijd tot het verschijnen van verschillende soorten vuil.

Om witte outfits terug te brengen naar hun oorspronkelijke uiterlijk, moet je een product gebruiken dat is bereid uit componenten van drie cent.

Wat je nodig zult hebben

Voor het wassen van witte kleding heb je 2 vaatwastabletten nodig. Je kunt in plaats daarvan 2 theelepels vaatwasmachinebestendig poeder gebruiken.

Het volgende ingrediënt is zuurstofbleekmiddel. Chloorhoudende middelen zullen niet werken. Een ander bestanddeel is ammoniak. Ammoniak heeft 2 eetlepels nodig.

Procedure

1. Vuile kleding wordt in de trommel van de wasmachine geplaatst. Ook worden er vaatwastabletten in gegooid of wordt er poeder ingegoten.

2. Daar wordt ook zuurstofbleekmiddel toegevoegd. Ammoniak wordt in een maatbeker gegoten en verdund met water.

3. Stel de wasmodus in zoals voor katoenen ondergoed, watertemperatuur niet hoger dan 40 graden. Na het wassen hoeft u alleen nog maar het resultaat te evalueren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips