Het badkamertapijt zal altijd pluizig en zacht zijn: het geheim zit hem in een goede wasbeurt

Материал

Na een douche of bad stappen veel mensen graag op een zacht, donzig en warm vloerkleed, dat bovendien een aangenaam, fris aroma afgeeft.

De eerste maand van gebruik is de mat precies zo, maar dan verliest hij deze eigenschappen en lijkt hij “uit te drogen”.

Om het tapijt zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven, moet u de wasregels onthouden, die in twee fasen zijn verdeeld.

Voordat u het product naar de machine stuurt, plaatst u het in een bad, bevochtigt u het met water en wrijft u het in met wasmiddel. De procedure wordt aan beide kanten uitgevoerd en vervolgens laat u de mat 15 minuten weken.

Als het vloerkleed niet op een harde ondergrond staat, kan het in de machine worden gewassen. Anders moet dit werk met de hand worden gedaan.

Kies voor het wassen een temperatuur van maximaal 40 graden. Voeg wasgel en 2 theelepels natriumcarbonaat toe. Gebruik in plaats van conditioner citroenzuur – los ½ theelepel op in 100 ml water.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips