Zelfs oud en muf beddengoed ruikt lekker: een eenvoudige wastruc die in de USSR werd gebruikt, zal helpen

Стиральная машина

Als spullen heel lang op de verste plank van de kast hebben gestaan, of je dat nu leuk vindt of niet, dan hebben ze een aanhoudende onaangename muffe geur gekregen.

Het lijkt erop dat het probleem kan worden opgelost door regelmatig te wassen, maar helaas is dit in de praktijk helemaal niet het geval.

In dit geval werken geen geadverteerde poeders of conditioners die beloven de geur van de Alpenbergen te geven.

Maar een eenvoudig product dat duizenden huisvrouwen gebruikten in de tijd dat niemand wist van vlekverwijderaars en bleekmiddelen, kan de geur van frisheid teruggeven aan de meest muffe lakens en dekbedovertrekken.

We hebben het nu over gewone tafelazijn.

Huisvrouwen gebruiken azijnzuur al lang om hardnekkige vlekken te verwijderen, onaangename geuren te doden, te desinfecteren tegen pathogene bacteriën en de kleur te behouden.

Dus om het vreemde “aroma” voor eens en voor altijd te elimineren, moet u tijdens de volgende wasbeurt een mok azijn (200-250 ml) in het compartiment van de wasmachine gieten, bedoeld voor poeder.

Het wordt aanbevolen om het wasgoed na het wassen in de open lucht te drogen – na het luchten zal het een verbazingwekkende frisse geur afgeven, die absoluut niet kan worden bereikt door het gebruik van “chemicaliën”.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips