Maak je keuken schoon in 10 minuten: dit natuurproduct helpt je bij het schoonmaken van je fornuis, tegels en snijplank

кухня

Normaal gesproken is het schoonmaken van de keuken een lang en ingewikkeld proces.

Maar het kan aanzienlijk worden versneld en vereenvoudigd met behulp van één universele tool.

We hebben het over een vloeistof die veel keukenoppervlakken gemakkelijk reinigt.

Een natuurlijk middel dat zo effectief is, is citroensap.

Hoe citroensap op de juiste manier in de keuken te gebruiken

De vloeistof moet op de tegels tussen het werkblad en de kasten worden aangebracht.

Gebruik een in citroensap gedrenkte spons om de kachel schoon te vegen. Bovendien moet hetzelfde product op de kraan worden aangebracht.

De zure vloeistof moet 6-7 minuten op de oppervlakken blijven zitten om vet op te lossen en kalkaanslag te verwijderen.

Gedurende deze tijd heeft de huisvrouw de tijd om de snijplank schoon te maken.

Een met zout bestrooid keukengerei moet worden afgeveegd met een stukje van een halve citroen en vervolgens worden overgoten met water. De plank wordt perfect schoon en vrij van onaangename geuren.

Vervolgens kunt u de kachel, tegels en kraan afnemen met een vochtige doek. Als gevolg hiervan zullen de oppervlakken gaan glanzen. In totaal duren alle procedures niet meer dan tien minuten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips