Zo verwijder je geur- en zweetvlekken uit kleding: je hoeft de kleding niet eens te wassen

Стиральная машинка

Natuurlijk is wassen de eenvoudigste methode waartoe iedereen zijn toevlucht neemt bij het verwijderen van de geur en sporen van zweet op kleding.

Soms komt het echter voor dat het niet mogelijk is om spullen in de trommel van de wasmachine te gooien.

Als u dringend uw blouse of overhemd in perfecte staat moet brengen, komt wodka te hulp.

Om dit te doen, moet sterke alcohol worden gemengd met water in een verhouding van 6 op 1, het resulterende mengsel in een spuitfles gieten en op de gele vlekken in het okselgebied aanbrengen.

Deze behandeling kan gemakkelijk de geur en vlekken die door zweten op kleding achterblijven, neutraliseren.

Als je geen wodka bij de hand hebt, komt een nog betaalbaarder middel te hulp, dat waarschijnlijk in elk keukenkastje staat.

Het enige wat je nodig hebt is zuiveringszout. Meng bakpoeder met een beetje water tot een dikke pasta.

Breng de pasta aan op de vervuilde delen van de stof (dit moet gedaan worden door de kleding binnenstebuiten te keren) en wacht tot de frisdrank opdroogt.

Het enige dat u hoeft te doen is het resterende product voorzichtig van uw artikelen te schudden en u kunt ervoor zorgen dat er geen sporen van vlekken of geuren achterblijven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips