Welke eenvoudige trucs zullen je helpen de schaal te vergeten: de waterkoker ziet eruit alsof je hem net hebt gekocht

чайник

Het schaalprobleem zal altijd relevant en gewild blijven, dus je moet zoeken naar manieren om het probleem op te lossen.

Elke ervaren huisvrouw zal onmiddellijk met veel opties komen die te hulp kunnen komen.

Welke zou je kunnen overwegen?

Citroenzuur voor waterkokers

Niet alle methoden voor het verwijderen van kalk zijn geschikt voor dit apparaat, dus u moet de zachtste kiezen. Een uitstekende optie voor dit geval is citroenzuur.

Doe twee kleine lepels van het product in een waterkoker, giet er water in en kook het. Giet het citroenwater af, giet er schoon water bij, breng opnieuw aan de kook en verwijder de vloeistof.

De waterkoker zal nieuw zijn.

Azijn voor klassieke metalen theepotten

Als je een gewone waterkoker hebt, kun je veilig azijn gebruiken. U moet eerst een half glas azijn in de waterkoker gieten en vervolgens water toevoegen tot het volledige volume.

Breng de vloeistof aan de kook. Wacht vervolgens een kwartier en verwijder de reinigingssamenstelling. Kook de waterkoker opnieuw met schoon water en verwijder de vloeistof.

U zult tevreden zijn met het resultaat.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips