Hoe je handdoeken in een machine wast zodat ze zacht blijven: niet alle huisvrouwen weten het

стирка

Veel mensen weten dat wassen in een machine niet altijd een positief effect heeft op de kwaliteit van handdoeken.

Na deze procedure kunnen ze hard worden en zeer onaangenaam aanvoelen.

Dit gebeurt omdat regelmatig wassen echt niet geschikt is. Er is echter een methode waarmee u uw handdoeken kunt wassen en hun zachtheid kunt behouden.

Wat is deze methode?

Het geheim van dergelijk wassen is dat het wordt aanbevolen om het standaardpoeder te vervangen door andere producten. In dit geval wordt het textiel afgewassen, maar er zal geen stijfheid optreden.

Om dit te doen, moet je twee populaire componenten voorbereiden uit het ‘arsenaal’ van elke ervaren huisvrouw. We hebben het over wasmiddel en frisdrank.

Het wordt aanbevolen om een ​​stuk wasmiddel te nemen en tweederde ervan te scheiden. Maal op een rasp zo fijn mogelijk. Voeg vervolgens twee eetlepels frisdrank toe aan het mengsel.

Dit wordt ons handgemaakte poeder. Deze hoeveelheid is voldoende voor één wasbeurt. Wil je trouwens dat je handdoeken na het wassen lekker ruiken, dan kun je in eerste instantie een derde van de waszeep en een derde van eventuele toiletzeep nemen.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips