Er zal geen spoor meer van groene verf achterblijven: een eenvoudige truc om deze in slechts 5 minuten van witte kleding te verwijderen

Одежда

Wat te doen als er per ongeluk groene verfvlekken op je favoriete witte T-shirt terechtkomen? Regelmatig wassen is hier niet voldoende.

Sommige onervaren huisvrouwen raken misschien van streek en gooien het item gewoon weg, maar het is niet nodig om overhaast conclusies te trekken.

Toch is er een manier waarmee u in slechts een paar minuten van dergelijke ernstige verontreinigingen af ​​kunt komen.

Eerst moet je een plastic zak onder de vlek plaatsen om de rest van het artikel niet te bederven.

Vervolgens moet u waterstofperoxide nemen en dit op de vlek aanbrengen. Daarna moet u ammoniak innemen.

De producten moeten een paar minuten op de stof blijven zitten, waarna je het T-shirt kunt uitspoelen om het resterende product te verwijderen. Hierna kan de kleding op de klassieke manier gewassen worden.

Hierdoor blijft er geen spoor achter van de vlek.

Wanneer u met farmaceutische medicijnen werkt, moet u echter met handschoenen en in een goed geventileerde ruimte werken, aangezien ammoniak een tamelijk bijtende stof is.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips