Zo maak je wasgel uit slechts 2 componenten: een budgetvriendelijk en effectief product

стирка

Velen zijn ongetwijfeld teleurgesteld geweest bij het gebruik van in de winkel gekochte wasmiddelen.

Soms laten zelfs dure opties veel te wensen over.

Niet alle producten werken goed tegen vlekken. Ook wordt de onaangename geur niet altijd verwijderd. En vergeet niet hoeveel goede poeders kosten: de prijs is soms behoorlijk aanzienlijk.

Daarom kunt u dit probleem zelf oplossen.

Hoe maak je van slechts twee ingrediënten een budgetwasgel?

U moet een speciaal wasmiddel kopen dat is ontworpen om vlekken te bestrijden. Het wordt in bijna elke winkel verkocht. Om de gel te maken, moet je 90 gram nemen. We brengen het in de staat van spaanders.

Zet ondertussen een pan op het vuur en giet er drie en een halve liter water in. Nadat het kookt, kun je de gemalen zeep erin gieten.

Wacht tot het product is opgelost.

Voeg vervolgens 90 gram natriumcarbonaat toe. Zoals de praktijk laat zien, is het veel beter geschikt voor het maken van wasmiddel.

We wachten op volledige oplossing en zetten de kachel uit. Wanneer het product een comfortabele temperatuur heeft bereikt, giet het in opslagcontainers.

Daarna moet u voor elke wasbeurt 300 ml van de samenstelling nemen.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips