Zo maak je een natuurlijke anti-zweetlotion: geurbescherming gegarandeerd

косметика

In de zomer is het zweetprobleem ongelooflijk urgent.

We voelen ons ongemakkelijk, vooral als er een onaangename geur verschijnt.

Veel mensen gebruiken deodorants. Ze bevatten echter behoorlijk schadelijke stoffen, waar niet iedereen van houdt. Het is ook de moeite waard om te begrijpen dat ze in de meeste gevallen eenvoudigweg een onaangename geur maskeren en de taak niet altijd 100% aankunnen.

Hoe maak je je eigen natuurlijke anti-zweetlotion?

Velen zullen verrast zijn door dit feit, maar we hoeven slechts twee componenten voor te bereiden. We hebben het over zuiveringszout en kamille. De medicinale plant kan worden vervangen door salie. Beide opties zullen effectief zijn.

Laten we beginnen met koken.

Neem hiervoor verpakte kamille (of salie) en doe deze in een mok. Je moet twee tassen meenemen. Giet vervolgens 300 ml water erbij. Het is beter om kokend water te nemen.

We verbergen de bouillon onder het deksel en wachten tot de inhoud van het glas is afgekoeld tot kamertemperatuur. Verwijder vervolgens de zakjes kruiden, voeg een klein lepeltje zuiveringszout toe en wacht tot het is opgelost.

Het enige dat overblijft is ons product in een container met een spuitfles te gieten. In de regel helpt het product minimaal vier uur te beschermen tegen zweet.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips