Waarom scheerschuim in de wasmachine doen: de truc van een huisvrouw

Стиральная машина

Het moderne leven is moeilijk voor te stellen zonder een wasmachine in huis. Toch vergemakkelijkt deze techniek het werk van huisvrouwen enorm.

Machines kunnen echter snel vies worden. In dergelijke situaties moet u tijd en moeite besteden aan het schoonmaken.

Een onervaren persoon denkt misschien dat hij of zij naar een winkel met huishoudelijke chemicaliën moet gaan en speciale wasmiddelen moet inslaan. Maar het is niet nodig om je te haasten.

Producten die al in huis zijn, zijn in dergelijke situaties een grote hulp.

Voor deze procedure is bijvoorbeeld scheerschuim geschikt.

Je moet een beetje schuim op een servet aanbrengen en de machine daarmee van binnen en van buiten afvegen. Het verwijdert niet alleen vuil, maar ook onaangename geuren.

Tijdens het reinigen moet speciale aandacht worden besteed aan het rubber in de trommel, de zijwanden en andere onderdelen die vuil kunnen verzamelen.

Het is noodzakelijk om het schuim op de interne oppervlakken te verdelen en 20 minuten te laten staan, en vervolgens te verwijderen met een schoon servet.

Dan moet je de was op hoge temperatuur aanzetten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips