Hoe je gordijnen op orde kunt brengen zonder je toevlucht te nemen tot wassen: de producten worden schoon als je één truc gebruikt

шторы

Gordijnen wassen is niet eenvoudig, vooral niet met de hand. Problemen ontstaan ​​​​door de enorme omvang van het canvas.

Het gebruik van een wasmachine maakt het allemaal niet veel eenvoudiger. Ten eerste ontstaan ​​er moeilijkheden bij het plaatsen van producten in de trommel van het apparaat.

Ten tweede moet u een speciale wasmodus kiezen, omdat de stof mogelijk te delicaat is.

Daarnaast is het een arbeidsintensieve klus om de gordijnen van de gordijnroede te halen en terug op hun plek te leggen.

Daarom is het niet verrassend dat veel huisvrouwen ervan dromen te leren gordijnen schoon te maken zonder ze te verwijderen of te wassen.

Hoe gordijnen schoon te maken

Gelukkig is er een vereenvoudigde methode om het product schoon te maken.

Je hebt een gewone badkamerhanddoek nodig. Het moet in water worden gedrenkt en worden gevouwen om een ​​​​”roller” te vormen.

U moet een handgemaakt “apparaat” gebruiken om de gordijnen die aan de kroonlijst hangen te “slaan”.

Dit moet zorgvuldig gebeuren om schade aan het materiaal en het vallen van de stof op de vloer te voorkomen.

Als alles goed is gedaan, worden de gordijnen schoon. Zoals je ziet hoef je hiervoor de gordijnen niet in de wasmachine te doen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips