Hoe je linnen zacht en geurig kunt maken voor centen: het geheim van ervaren huisvrouwen

Стиральная машина

Misschien wel het beste wat huisvrouwen konden bedenken was een recept voor een airconditioner voor thuis.

Dankzij dit product zullen de dingen malser zijn na het wassen, en bovendien zullen ze ruiken alsof je van ze houdt.

Een ander pluspunt is dat je voor het bereiden van een zelfgemaakt wasmiddel alleen ingrediënten nodig hebt die iedereen kent, die zich onderscheiden door hun beschikbaarheid en lage kosten.

Ten slotte kunt u de airconditioner met een reserve voorbereiden: hij wacht zonder problemen in de coulissen.

Zoek hiervoor een geschikte container en meng er een half glas azijn en dezelfde hoeveelheid frisdrank in. Verdun het resulterende mengsel met een liter water.

Om uw wasgoed een blijvend en aangenaam aroma te geven, voegt u een paar druppels van uw favoriete etherische olie toe aan het bijna voltooide product.

Voordat u de conditioner gebruikt, moet u de fles goed schudden om er zeker van te zijn dat alle ingrediënten goed gemengd zijn.

Net als gekochte huishoudelijke chemicaliën wordt het door u zelf bereide product in een speciaal compartiment van de wasmachine gegoten, dat voor dit doel is bedoeld.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips