Hoe tule in 5 minuten van vuil, vet, roet en geelheid te wassen: de gordijnen worden witter dan wit

окно

Nu kun je tule vinden in een grote verscheidenheid aan tinten, voor elke smaak en elk budget.

Bijna gewichtloze, luchtige tule in het interieur worden vaak gecombineerd met gordijnen en spelen een belangrijke rol bij het ontwerp van ramen.

Tule kan niet alleen wit zijn. Er zijn verschillende tinten: van mat tot glanzend. En het is belangrijk dat de tule tijdens het gebruik zijn oorspronkelijke uiterlijk behoudt.

Thuis voor tule zorgen

Verrassend genoeg helpen veel producten die in de keuken of het medicijnkastje te vinden zijn, de witheid van gordijnen te herstellen en vlekken en grijze aanslag te verwijderen. En zulke lifehacks werken niet slechter dan professionele tools.

Gebruik schitterend groen om tule te bleken en zo werkt het.

De eerste stap is het wassen van de gordijnen. Voeg 4-5 druppels briljant groen toe aan een glas warm water en roer grondig.

Als er geen bezinksel in het glas zit, kan het product worden gebruikt voor het bleken; als er wel bezinksel is, kan het verder worden gezeefd.

Giet 6-7 liter water in een bak, waarvan de temperatuur niet hoger is dan 35 graden. Week de gewassen tule in water en laat deze 5 minuten staan. Gedurende deze tijd draait u de stof meerdere keren om, zodat de oplossing de vezels grondig verzadigt.

Uitwringen is niet nodig, de tule ophangen en het water laten weglopen.

Na deze procedure zien de gordijnen er luxueus en elegant uit.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips