Wat te doen als badstofhanddoeken hard worden: één keer weken zal de producten weer zacht maken

Полотенца

Als u merkt dat handdoeken die voorheen als pluisjes aanvoelden, onaangenaam zijn geworden om aan te raken, vervang dan uw badaccessoires niet.

Blaas in plaats daarvan een tweede wind in je textiel, want het kost maar weinig tijd en moeite.

Om te beginnen moeten badstofhanddoeken worden ondergedompeld in een zoutoplossing, die wordt bereid door 2-3 eetlepels zout toe te voegen aan 5 liter warm water.

Laat de producten enkele uren in zo’n “bad” liggen, waarna ze moeten worden gewassen.

Let bij het kiezen van een wasmodus op de volgende indicatoren: temperatuur – 40 graden, centrifugeren – niet meer dan 800 toeren, en bij voorkeur 400.

Om het water zachter te maken, voegt u 2 eetlepels zuiveringszout en 1,5 eetlepel zout toe aan het vakje voor vloeibaar wasmiddel (gebruik niet het vakje met de aanduiding “Extra” op de verpakking).

Het enige dat overblijft is de handdoeken drogen en strijken met het verplichte gebruik van de stoomfunctie.

Dit algoritme van acties moet worden onthouden – voor de zachtheid van handdoeken in de toekomst mogen ze immers alleen op deze manier worden gewassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips