Handdoeken opruimen zonder dure chemicaliën: eenvoudiger kan niet

Полотенца

Gebruiksomstandigheden, huishoudelijke chemicaliën en tijd zijn de drie belangrijkste omstandigheden die het uiterlijk van badstof en badhanddoeken beïnvloeden.

Ze worden moeilijk, ondanks het feit dat er dure huishoudelijke chemicaliën aan de wasmachine worden toegevoegd, maar veel huisvrouwen realiseren zich niet dat alles veel eenvoudiger is.

Als na 2-3 wasbeurten zachte en donzige handdoeken op schuurpapier beginnen te lijken, is het beter om de conditioner te vergeten en gewoon zout in te slaan.

Hoe badstof handdoeken te wassen

Zodra u merkt dat het materiaal zijn oorspronkelijke uiterlijk heeft verloren, haast u dan niet om nieuwe huishoudelijke chemicaliën aan te schaffen. Slechts 2-3 eetlepels keukenzout is voldoende en de handdoeken zullen weer als nieuw zijn.

Dus in 5 liter water moet je 3 eetlepels gewoon zout oplossen (zonder kruiden of andere toevoegingen).

Dompel handdoeken in deze oplossing en laat ze daar weken. Plaats ze na 2-3 uur in de wasmachine, schakel de spoelmodus in of voltooi het herstelproces handmatig.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips