Er is een fout genoemd die een wasmachine sneller doodt dan kalkaanslag: het is gewoon zonde om er niets van te weten

Стиральная машина

Fabrikanten van complexe huishoudelijke apparaten schrijven lange en gedetailleerde bedieningsinstructies, die gebruikers koppig negeren.

Zoals de praktijk laat zien, is het volkomen tevergeefs. Slechts één huishoudelijke fout kan een automatische wasmachine immers sneller beschadigen dan kalkaanslag.

Ondanks het feit dat een automatische wasmachine in elk huis een bekend en integraal apparaat is, heeft niet iedereen geleerd deze op de juiste manier te gebruiken.

De meeste burgers blijven slechts één fout maken, die zich tijdens het werk manifesteert in sterke trillingen en zelfs bewegingen langs het SMA-vlak.

Waarom rijdt de auto weg?

Dit duidt niet zozeer op een onjuiste installatie als wel op een meer alarmerende fout: onjuist laden van de trommel.

Als de machine tijdens het centrifugeren begint te “springen”, moet u erop voorbereid zijn dat er binnenkort problemen zullen optreden in de eenheden die de trommel vasthouden.

Wat is de reden

De reden is niet het oneffen veld, maar het feit dat ze proberen zoveel mogelijk wasgoed in één keer in de trommel te stoppen, in de overtuiging dat ze het toegestane gewicht niet overschrijden.

Maar feit is dat fabrikanten het gewicht van nat, niet droog wasgoed aangeven. Deze fout kan het apparaat veel sneller beschadigen dan de geadverteerde weegschaal, vooral als de trommel constant tot 100% wordt geladen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips