Hoe een donsjack te drogen zodat de vulling geen klontjes vormt: advies voor jonge huisvrouwen

Стиральная машина

Donsjassen hebben één kenmerk: een artikel dat verkeerd wordt gewassen, kan al zijn eigenschappen verliezen en beschermt niet tegen strenge vorst.

Het is niet voldoende om een ​​jas alleen maar op de juiste manier te wassen; je moet weten hoe je hem moet drogen zonder de kwaliteit ervan te schaden. Laten we dieper op dit belangrijke punt ingaan.

Wassen

Het wassen van een donsjack is zelden toegestaan ​​in een wasmachine. Zuinige huisvrouwen ordenen hun jassen met de hand, en terecht. De rest wast de spullen samen met ballen of zacht speelgoed in de delicate wasmodus.

Drogen

Ongeacht de manier waarop de jas werd gewassen, moet het artikel op een speciale manier worden gedroogd. Hier zul je zeker touwen, wasknijpers en dwarsbalken moeten vergeten. Bovendien mag u uw donsjack niet op de hoek van de deur of op de verwarming te drogen hangen.

Je moet je jas aan hangers hangen. Maak voordat u dit doet alle ritsen en knopen vast en draai de zakken open zodat ze drogen.

Terwijl het donsjack aan het drogen is, moet u het regelmatig schudden en het dons ook met uw handen rechttrekken, ook al duurt het een hele dag om te drogen.

Om het proces te versnellen kunt u de ventilator aanzetten, deze mag zich niet dichterbij dan 1 meter van de droogmantel bevinden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips