Perfect rechte gordijnen zonder strijken: een lifehack van luie huisvrouwen

Комната

Sommige huisvrouwen vinden het beneden hun waardigheid om tijd te besteden aan het strijken van tule.

Tegen alle verwachtingen in hangen er geen verfrommelde vodden aan de ramen – ze zijn nog steeds versierd met gladde vellen stof zonder een spoor van plooien.

Het blijkt dat het bereiken van dit effect helemaal niet moeilijk is – en je hebt echt geen strijkijzer nodig.

Het eerste dat u moet doen, is natuurlijk de gordijnen wassen. De modus “Delicate Wash” is hiervoor perfect. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de optie “Spin” niet beschikbaar is in de geselecteerde modus.

Ook al loopt er water uit de gordijnen, haal ze toch uit de trommel van de wasmachine en laat ze in de droger liggen. Je kunt de gordijnen zelfs op een stapel leggen zonder ze op te hangen.

Zorg ervoor dat u een doek op de vloer gooit om al het water op te nemen.

Nadat de tule ongeveer een uur in de droger heeft gelegen, dat wil zeggen, wanneer het water niet meer druppelt, begint u te hangen. Ja, ja, het is de moeite waard om zulke natte gordijnen voor de ramen te hangen, zonder te strijken.

Binnen een uur of twee zijn de gordijnen volledig droog, en onder het gewicht van hun eigen gewicht worden ze gladder en onberispelijk gelijkmatig.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips