Waarom leggen slimme huisvrouwen een stuk papier in de gootsteen als ze voor langere tijd het huis verlaten: een nuttige lifehack

Кухня

Als u van plan bent uw huis voor een lange tijd te verlaten, wees dan niet lui om een ​​”reisje” naar de keuken te maken.

Dit moet worden gedaan om het waterslot tegen uitdroging te beschermen.

Anders zal uw neus, wanneer u naar huis terugkeert, onvermijdelijk een onaangename geur opvangen die zich door het hele appartement heeft verspreid: om er vanaf te komen, heeft u meer dan één ventilatie nodig.

U kunt het advies tegenkomen om hiervoor plantaardige olie te gebruiken, maar ondanks de effectiviteit van deze methode heeft het een aanzienlijk nadeel.

Wanneer olie zich in waterleidingen nestelt, werkt het als een lijm en trekt het voedseldeeltjes en ander vuil aan.

Als gevolg hiervan krijgt u, nadat u het ene probleem heeft opgelost, een ander probleem: een blokkade, en het is onduidelijk wat erger is.

Dus, in plaats van olie in de gootsteenafvoer te gieten, bedek deze dan met een gewoon vel A4-papier.

Plaats er een klein gewicht op – een fles afwasmiddel of een schoteltje is voldoende. Op deze manier creëer je een barrière tegen verdamping en bereik je daarmee je doel.

Eerder vertelden we je op welke temperatuur het water in de wasmachine is.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips