Een vetvlek uit kleding verwijderen: een gemakkelijke manier

Одежда

Vetvlekken op kleding zijn een echt probleem. Het kan moeilijk zijn om ervan af te komen. Onervaren huisvrouwen kunnen na het eten besluiten dat hun favoriete T-shirt of blouse niet meer te redden is. Maar er is geen reden tot wanhoop.

Er zijn verschillende eenvoudige manieren waarop u uw item kunt opslaan.

Hoe verse vlekken te verwijderen

De stof moet snel worden ingezeept met een stuk wasmiddel en 12 uur worden bewaard, en vervolgens op de klassieke manier worden gewassen.

Als je zout bij de hand hebt, wrijf dan een royale laag ervan in het materiaal. Het is raadzaam om de procedure meerdere keren te herhalen en het kledingstuk vervolgens te laten wassen.

Zetmeel wordt in dergelijke situaties als effectief beschouwd. Het moet in het besmette gebied worden ingewreven en ongeveer 10 minuten wachten, en dan het resterende poeder verwijderen. Indien nodig kan de manipulatie worden herhaald.

Hoe oude vlekken te verwijderen

Je moet azijn in gelijke verhoudingen met water combineren, je kleding vervolgens 15 minuten in deze oplossing laten weken en dan wassen.

Voorweken kan ook in een zoutoplossing. In dit geval moet u 150 gram van het product per liter warm water nemen.

Zetmeel moet in water worden verwarmd en op de vlek worden aangebracht. Zodra het product is opgenomen, kan het resterende mengsel worden verwijderd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips