Waarom een ​​keukenspons in de trommel van de wasmachine stoppen: een onverwachte lifehack

стиральная машина

Dingen wassen in een wasmachine levert niet altijd het resultaat op dat de huisvrouw verwacht.

Soms blijven er nog vlekken achter op kledingstukken.

Gelukkig zijn dergelijke hardnekkige vlekken goed te verhelpen. Om dit te doen, zul je echter een onverwachte truc moeten gebruiken.

Deze actie lijkt voor veel mensen misschien vreemd, maar u moet als volgt handelen: gooi voordat u met wassen begint een keukenspons in de trommel van de machine. Of beter nog, meerdere vergelijkbare apparaten tegelijk.

Waarvoor wordt een keukenspons in een wasmachine gebruikt?

Het poreuze product dat in de trommel van het apparaat terechtkomt, gaat werken als een soort ‘borstel’.

Een spons die tijdens het wassen in de wasmachine “stuitert” begint moeilijke vlekken uit kleding te verwijderen. Hierdoor zijn je kledingstukken helemaal schoon.

Belangrijke nuances

Voordat u een keukenspons in de wasmachine doet, moet u de harde kant van het apparaat verwijderen. Feit is dat deze laag niet helpt bij het wassen, maar alleen maar afbrokkelt.

U moet de spons verwijderen nadat het water uit de machine is afgevoerd en voordat het spoel- en centrifugeproces begint.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips