Hoe u de witheid van lakens en dekbedovertrekken kunt herstellen: zelfgemaakt bleekmiddel voor centen

Таз с бельем

Het lijdt geen twijfel dat de meeste in de winkel gekochte bleekmiddelen uitstekend werk leveren.

Maar ondanks dit alles kunnen huishoudelijke chemicaliën uit de winkel niet bogen op lage kosten.

Om uw portemonnee te beschermen tegen het uitgeven van geld, kunt u proberen thuis bleekmiddel te maken: de effectiviteit zal niet slechter zijn, maar de kosten zullen veel lager zijn.

Een belangrijke verduidelijking: het product in kwestie kan zijn oorspronkelijke uiterlijk alleen herstellen voor producten die zijn gemaakt van natuurlijke stoffen: katoen en linnen.

Je moet dus eerst 5 liter water verwarmen tot een temperatuur van ongeveer 70 graden. Giet de vloeistof in een emmer of bak en voeg er 2 eetlepels 3% waterstofperoxide aan toe.

Meng het resulterende mengsel, waarna je de te bleken items erin kunt dopen.

Het wasgoed moet hier ongeveer 20-30 minuten blijven liggen. Nadat de tijd om is, spoelt u de artikelen af ​​met warm water en laat u ze drogen.

Met deze eenvoudige techniek kunt u de gewenste witte kleur niet alleen teruggeven aan beddengoed, maar ook aan kleding en geelheid verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips