Hoe handdoeken witter te maken: een eenvoudige methode – niet alle huisvrouwen weten het

стирка

Witte handdoeken zien er esthetisch het meest aantrekkelijk uit en zijn daarom vaak te vinden als accessoire in goede hotels en luxe hotels.

Veel huisvrouwen hebben ook prachtig wit textiel in huis.

Hier zit echter een groot nadeel aan: handdoeken worden snel vies en krijgen verschillende kleurschakeringen. Daarom moet u op de hoogte zijn van de speciale wasmethode.

Als je wilt dat het textiel wordt gewassen en weer sneeuwwit wordt, dan werkt de klassieke wasmethode bij ons niet.

Hoe correct te werken met witte handdoeken

Eerst moet je elke handdoek pakken, bevochtigen en goed inwrijven met wasmiddel. Doe ze in een kom en giet er warm water bij. Je hebt niet veel vloeistof nodig, bedek gewoon het textiel.

Wij wachten 1 tot 3 uur.

Was vervolgens de handdoeken. Je kunt elke methode kiezen. Dit is voldoende om eventuele vlekken te verwijderen. Vervolgens moet u een maatlepel kaliumpermanganaat verdunnen in een kleine hoeveelheid water. Meng het concentraat daarna met negen liter water.

Als gevolg hiervan zouden we een roze vloeistof moeten krijgen.

We sturen de handdoeken nog eens 15 minuten. Als het textiel al volledig kleur heeft verloren en grijs of geel wordt, verhoog dan de tijd tot 30 minuten.

Giet vervolgens het water af. We voegen opnieuw vloeistof toe aan het bassin en voegen een lepel citroenzuur toe. We gebruiken de samenstelling om te spoelen.

Na het wassen op deze manier zijn de handdoeken gewoon sneeuwwit.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips