Waarom gebruiken ervaren huisvrouwen zout bij het wassen: een lifehack voor het koude seizoen

Соль

In de late herfst en winter krijgt kleding zo’n onaangename eigenschap als het vermogen om geëlektrificeerd te worden.

U bent waarschijnlijk vaker in een soortgelijke situatie terechtgekomen, toen u, toen u een kamer binnenkwam en uw jas uittrok, ontdekte dat uw blouse aan uw lichaam vastzat of dat uw jurk aan uw panty vastzat.

Om dit probleem het hoofd te bieden, worden meestal commerciële producten gebruikt die zijn ontworpen om statische elektriciteit te verwijderen.

Er is echter een andere, veel eenvoudigere en toegankelijkere methode, waardoor u lastige situaties volledig vergeet.

Om de vorming van statische elektriciteit te voorkomen, kunt u uw kleding in een zoutoplossing laten weken.

Er is niets ingewikkelds aan de bereiding – voor 10 liter water heb je 3 eetlepels zout nodig (opgehoopt).

Zodra de wascyclus is afgelopen, dompelt u de artikelen 40-60 minuten in de oplossing, spoelt u ze vervolgens af en hangt u ze daar te drogen.

Trouwens, gezien het feit dat de vorming van statische elektriciteit alleen mogelijk is als kleding is gemaakt van synthetische stoffen, probeer dan producten gemaakt van natuurlijke materialen in je garderobe op te nemen – op deze manier zul je niet bang zijn voor het probleem van elektrificatie bij alle.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips