Waarom voegen ervaren huisvrouwen glycerine en azijn toe tijdens het wassen: niet iedereen weet hiervan

стирка

Ondanks het feit dat de moderne keuze aan wasmiddelen en conditioners rijk is, geven veel ervaren huisvrouwen de voorkeur aan producten die zich door de jaren heen hebben bewezen.

Ze blijken winstgevender te zijn dan huishoudelijke chemicaliën.

Bovendien kan het resultaat soms aangenaam verrassend zijn. Niet iedereen weet bijvoorbeeld dat glycerine en azijn vaak worden gebruikt in plaats van conditioner.

Het resultaat is een ongelooflijk zachte stof.

Hoe u de producten correct gebruikt

Glycerol

Veel ervaren huisvrouwen zijn het erover eens dat glycerine het beste alternatief is voor conditioner. Elke stof voelt aangenamer aan.

U moet het echter correct toevoegen.

Wacht tot het spoelproces begint en voeg 1-2 kleine lepels van het product toe. Als je met de hand wast, is slechts één klein lepeltje glycerine in een bak water voldoende.

Azijn

Het voordeel van azijn is dat het geuren kan neutraliseren, de stof zacht kan maken, de kleur kan behouden en vlekken kan verwijderen.

Daarom kunt u met zijn hulp zowel het poeder versterken als de conditioner vervangen.

Voeg hiervoor 100 ml azijn toe aan de trommel van de wasmachine of aan een speciaal compartiment bedoeld voor airconditioning.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips