Hoe u geld kunt besparen op uw wasgoed: 3 huishoudtrucs voor uw spaarvarken

Стиральная машина

Ze zeggen dat besparen op kwaliteit niet de beste optie is, vooral als het om wassen gaat.

Maar als de machine bijna 24 uur per dag moet wassen, spoelen en centrifugeren, zal zelfs de meest kieskeurige huisvrouw nadenken over sparen. Is het mogelijk om dit probleem te verhelpen?

Wij vertellen u hoe u uw waspoederverbruik kunt verminderen zonder dat dit ten koste gaat van de resultaten.

Tip #1: Watertemperatuur

Er wordt aangenomen dat niet alle huishoudelijke chemicaliën oplossen bij 30-45 graden. Vandaar de schaal en diverse afzettingen op linnengoed, onderdelen en uitrustingseenheden. Om als winnaar uit de situatie te komen, los je de benodigde hoeveelheid waspoeder op in één liter warm water, giet je dit in de trommel en laad je het wasgoed. Het voordeel ligt voor de hand: het poeder lost volledig op, er is minder van nodig, het wordt goed uitgewassen, waardoor extra spoelen niet nodig is en de bak blijft schoon.

Tip #2: Zeer vuile voorwerpen wassen

Dit advies is goed als er absoluut geen tijd is om te weken. Je kunt de was op een “kort” programma laten draaien door slechts 1 eetlepel poeder toe te voegen. Vervolgens selecteren we een modus die geschikt is voor het type stof en wassen we de kleding, waarbij we 1,5-2 eetlepels poeder toevoegen, verdund in warm water (lees Tip nr. 1).

Tip #3: Supplementen

De eenvoudigste manier om de werking van waspoeder te versterken is met natriumcarbonaat. Het verwijdert alle vuil en vlekken. Je kunt ook zuiveringszout gebruiken en in twee fasen wassen, zoals hierboven beschreven. Je hebt in ieder geval de helft zoveel poeder nodig als de fabrikant vereist.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips