Zo verwijder je vetvlekken: een product dat zelfs oude vlekken aankan

Стиральная машина

Iedereen die ooit heeft geprobeerd vetvlekken te verwijderen met producten uit advertenties, is misschien op teleurstellingen stuit, omdat huishoudelijke chemicaliën niet altijd zo effectief werken als die op het tv-scherm.

In plaats daarvan adviseren ervaren huisvrouwen een iets ander soort reinigingsspray te gebruiken.

Volgens hen kun je van alles vet verwijderen, niet met “Vanish” en soortgelijke producten, maar met “Shumanit” – een preparaat bedoeld voor het verwijderen van vet van keukenoppervlakken.

Om dit te doen, moet je een kleine hoeveelheid product op de vlek aanbrengen en over het hele bevlekte gebied wrijven.

Belangrijk: u moet handelen terwijl u handschoenen draagt.

Als het vuil vers is, laat “Shumanite” dan 30-40 minuten op kleding zitten. Als u te maken krijgt met langdurige besmetting, kan dit tot twee uur duren.

Nadat de aangegeven tijd is verstreken, wast u het artikel met de hand in warm water (draag nog steeds handschoenen) en spoelt u het grondig af. Het enige dat overblijft is om het in de wasmachine te wassen met het gebruikelijke programma.

Let op: deze methode heeft zich goed bewezen op katoenproducten. Als je de samenstelling van de stof waaruit het item is gemaakt niet kent, test dan eerst de compositie op een onopvallende plek om het niet te bederven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips