Hoe vlekken uit gestoffeerd meubilair te verwijderen: de belangrijkste methoden worden genoemd – wat huisvrouwen moeten onthouden

уборка

Het is gemakkelijk om een ​​vlek op gestoffeerd meubilair te “zetten”, omdat het gebruikelijk is om veel tijd in de woonkamer door te brengen.

Banken hebben vooral te lijden tijdens feesten en huisfeestjes.

Maar dit betekent niet dat u elke keer een meubelreinigingsspecialist moet inschakelen: in de meeste gevallen kunt u het zelf doen.

Hoe om te gaan met vlekken op meubels?

rode wijn

Veel mensen weten dat rode wijnvlekken gemakkelijk kunnen worden geneutraliseerd met witte wijn. Maar een extra fles wijn van een andere soort is niet altijd bij de hand.

Behandel de vlek daarom eenvoudig met keukenpapier en breng er vervolgens een laagje zout op aan.

Tonische drankjes

Als een koffiepauze of theekransje niet volgens plan verloopt, moet u de doek of spons onmiddellijk behandelen met wasmiddel. Hiermee kunt u snel en efficiënt vervuiling aanpakken.

Soms zijn meerdere benaderingen nodig.

Voor leer en gewone bekleding

Als je een ‘status’-bank van echt leer hebt, dan is glycerine een uitstekend reinigingsmiddel. Als je een witte huid hebt, moet je een kleine hoeveelheid gemalen krijt in gewoon water oplossen.

Maar als je met gewoon textiel werkt, kun je eenvoudig ammoniak en water in gelijke delen nemen.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips