Hoe zich te ontdoen van spinnen in een appartement: ervaren huisvrouwen noemen 2 manieren

квартира

Ondanks het feit dat onze regio wordt bewoond door spinnen die geen directe bedreiging vormen voor het leven en de gezondheid, wil ik de woonruimte niet met hen delen.

Toch zien deze wezens er buitengewoon onaantrekkelijk uit.

Het is zeldzaam om iemand te vinden die kan bogen op op zijn minst een onverschillige houding ten opzichte van spinnen. U wilt echter niet altijd uw toevlucht nemen tot serieuze insectenbestrijdingsmethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van chemicaliën.

Daarom is het de moeite waard om minder categorische methoden te overwegen.

Welke 2 opties zijn het ontdekken waard?

Zorg dat je huis op orde is

Allereerst is het de moeite waard om een ​​hoogwaardige algemene schoonmaak uit te voeren, waaronder het bestuderen van de meest vervuilde delen van het appartement.

Het is belangrijk om alle spinnenwebben te verwijderen, het afval buiten te zetten, om hoeken en andere moeilijk bereikbare plaatsen te lopen.

Ook is het, indien mogelijk, de moeite waard om op zijn minst kleine reparaties uit te voeren.

Laat spinnen verhongeren

Zelfs als je per ongeluk ideale leefomstandigheden voor spinnen in je appartement hebt gecreëerd, zullen ze niet kunnen overleven zonder voedsel en zullen ze gedwongen worden op zoek te gaan naar voedsel.

Daarom vechten we met alle macht tegen muggen, vliegen en andere “levende wezens”.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips