Is het mogelijk om vuile was direct in de wasmachine op te bergen: het antwoord ligt voor de hand

Стиральная машина

Niet elke volwassen gebruiker kan deze vraag correct beantwoorden. Wat kan er op het eerste gezicht gebeuren met reeds vervuild wasgoed?

Maar als je ernaar kijkt, is alles niet zo eenvoudig als het lijkt. Denk aan het vocht en de slechte ventilatie die in de trommel van de wasmachine ontstaan.

Doe geen vuil wasgoed in de trommel van de wasmachine, ook al worden deze artikelen in de toekomst zonder sortering gewassen.

De binnenkant van de wasmachine creëert een warme en vochtige omgeving waarin schimmels en bacteriën gedijen.

Bovendien wordt het, gezien de gewoonte van de meeste huisvrouwen om de rubberen manchet van het laadluik onbedekt te laten, waarin restwater, wasmiddel en vuil wordt verzameld, duidelijk dat reeds vuil wasgoed in onhygiënische omstandigheden zal worden opgeslagen.

Bovendien wordt de ventilatie verstoord en begint het wasgoed samen met bacteriën een specifieke geur op te nemen. Als u in een snelle modus wast, worden de ziekteverwekkers mogelijk niet verwijderd.

Bovendien heeft dit niet het beste effect op de apparatuur zelf, waarbinnen tandplak zich blijft ophopen.

Daarom moet je zelfs in een kleine badkamer proberen ruimte te bieden voor een wasmand.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips