Hoe u het volume van een verwassen donsjack kunt herstellen: een beschadigd jasje redden

Стиральная машинка

Vaak, nadat je erin bent geslaagd het donsjack van vlekken te ontdoen, ontstaat er een ander, niet minder ernstig probleem.

Het ligt in het feit dat tijdens het wasproces de vulling in de jas of jas verfrommeld wordt.

Hierdoor wordt niet alleen het uiterlijk van de kleding onrepresentatief, maar gaan ook de kwaliteiten van het donsjack – het vermogen om te verwarmen en te beschermen tegen de wind – verloren.

Als je door een dergelijke situatie gegijzeld bent, wanhoop dan niet – onderneem zo snel mogelijk actie en je hebt alle kans om je favoriete kledingstuk te redden.

Je kunt het volume van een donsjack op verschillende manieren herstellen.

1. Als het artikel nog vochtig is, doe het dan terug in de trommel, voeg deze keer een paar tennisballen toe en schakel de draaifunctie in.

Het is mogelijk dat deze procedure nog meerdere keren moet worden herhaald.

2. De meest effectieve, maar helaas tegelijkertijd de meest arbeidsintensieve methode is handarbeid – je zult het verfrommelde vulmiddel met je eigen handen moeten demonteren.

3. Als het donsjack al droog is, probeer het dan grondig te “kloppen” met een stok – een deegroller, een vliegenmepper of zelfs een dweilsteel.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips