Wat je niet moet doen met membraankleding: de meest voorkomende fouten bij het wassen van membranen

Тазик с бельем

Het membraan is een van de nieuwste wapenfeiten van de textielindustrie en mag met recht uitmuntend genoemd worden.

De samenstelling van dit weefsel wordt weergegeven door synthetische vezels, op het oppervlak waarvan een dunne laag polymeerfilm met microscopisch kleine poriën is aangebracht.

Dankzij de unieke eigenschappen laat membraanstof zweet van het lichaamsoppervlak verdampen zonder obstakels tegen te komen. Tegelijkertijd heeft vocht uit de omgeving vrijwel geen kans om binnen te dringen.

Er kan echter niet worden gezegd dat membraanproducten geen nadelen hebben. Misschien wel de belangrijkste is de behoefte aan delicate reiniging.

In dit artikel zullen we acties opsommen die onherstelbare schade aan membraanproducten kunnen veroorzaken.

1. Laat het membraan nooit langdurig in water weken. Meestal kunt u het product met de hand wassen zonder het vooraf te laten weken.

2. Probeer de kleding na het wassen niet te draaien. Dep de voorwerpen in plaats daarvan met een katoenen doek.

3. Vermijd het gebruik van een wasmachine om vlekken uit membraankleding te verwijderen. Probeer het artikel in plaats daarvan met de hand op te frissen of breng het naar de stomerij.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips