Hoe je de grill en spiesjes snel van kebab schoonmaakt: de methode is vuur

Решетка

De bij velen geliefde barbecueperiode in mei is aangebroken.

In de datsja, tijdens een picknick en terwijl u ontspant in een landhuis, zullen vrienden zeker willen genieten van aromatische vlees-, vis- en groentegerechten met een vleugje rook.

Frisse lucht verbetert de eetlust, en vrolijk gezelschap maakt het tijdverdrijf nog aangenamer.

Maar vet, roet, roet en voedselresten die aan spiesjes en grillroosters blijven kleven, kunnen zelfs de heerlijkste stemming verpesten.

Als u de koolstofafzettingen niet op tijd verwijdert, kan dit de smaak van uw voedsel bederven. Schoonmaken wordt na verloop van tijd moeilijker, dus het is belangrijk om uw kookgerei regelmatig schoon te maken.

Dit kan gedaan worden met behulp van vuur.

Plaats het barbecuegerei zo op de grill dat het resterende voedsel verbrandt en in kolen verandert. Haal vervolgens de grill met spiesjes van het vuur en wacht tot ze volledig zijn afgekoeld.

Neem vervolgens een staalborstel en verwijder eventueel overgebleven voedsel. Het enige wat u hoeft te doen is het keukengerei af te vegen met een vochtige doek, en u kunt het vlees aanprikken en de groenten opnieuw bakken.

Eerder vertelden we je hoe je het uit kleding kunt verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips