Wat te doen met een kussen als het verfrommeld is: denk er niet aan om het product weg te gooien

Подушки

In de hoofden van velen moet een goed kussen zacht en donzig zijn en tegelijkertijd perfect zijn vorm behouden.

Gedurende de jaren dat het product onder het hoofd van de eigenaar doorbrengt, wordt het echter onvermijdelijk ingehaald door verre van aangename veranderingen.

De vulling klontert, waardoor het kussen plat wordt en niet meer zo comfortabel is als vroeger.

Het oplossen van deze situatie is echter veel eenvoudiger dan het op het eerste gezicht lijkt. Het enige dat in dit geval van u wordt verlangd, is een beetje tijd en twee kammen.

Het is de moeite waard om meteen te reserveren – het artikel gaat over hoe je gedachten kunt vormgeven die gevuld zijn met holofiber, bamboevezel of opvulpolyester.

Was dus eerst het product en droog het. Vervolgens moet je het kussen langs de naad uit elkaar scheuren en daar de vulling verwijderen.

De klonten waarin de “binnenkant” van het kussen is veranderd, moeten worden uitgekamd. Klem hiervoor een stukje filler tussen twee massagekammen en trek het in verschillende richtingen.

Na dergelijke manipulaties worden de vezels homogeen, donzig en volumineus. Stuur ze terug naar hun plaats en naai het kussen dicht – je favoriete gedachte zal zo goed als nieuw zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips