Welke wasmachinemodus is geschikt voor het wassen van sneakers: gedetailleerde instructies

Стиральные машинки

Niemand zal beweren dat het resultaat van het wassen van sneakers in een wasmachine rechtstreeks verband houdt met de modus die is ingesteld om de schoenen op orde te krijgen.

Sommige units beschikken al over de modus “Sportschoenen” op het bedieningspaneel.

Maar wat moeten eigenaren van wasmachines die deze functie niet hebben, doen? Hieronder hebben we gedetailleerde instructies geplaatst die u vertellen wat u in deze situatie moet doen.

Temperatuur

De modus waarin sneakers worden gewassen, moet op lage temperatuur zijn. Als de schoenen wit zijn, kun je de temperatuur instellen op 40 graden. Bij donkere producten mag de watertemperatuur niet hoger zijn dan 30 graden.

Tijd

De totale tijd die wordt besteed aan het wassen van sneakers in een wasmachine mag niet meer dan een uur bedragen.

Draai

Vergeet bij het instellen van de vereiste indicatoren niet het centrifugevermogen aan te passen – deze mag niet hoger zijn dan 400-500 tpm. Als uw wasmachine een ingebouwde droogfunctie heeft, moet u deze uitschakelen.

Laten we, om het bovenstaande samen te vatten, de modi noemen die kunnen worden gebruikt om sneakers in een wasmachine te wassen. Denk hierbij aan handwas of fijne was, wol (zijde), babyartikelen of sportkleding. Soms zijn er ook modi zoals dunne stof of deken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips