Is het mogelijk om poeders voor gekleurde en witte was te mengen: dit zou elke huisvrouw moeten weten

Стиральный порошок

Als er niet genoeg poeder is om het wassen te starten, reiken je handen onwillekeurig naar wat je hebt. Het kan voorkomen dat je poeder voor witte was moet mengen met gekleurde was of andersom.

Laten we in dit artikel proberen uit te zoeken wat er met het wasgoed zal gebeuren en of het überhaupt mogelijk is om dit te doen.

Als een dergelijke behoefte zich plotseling voordoet, zoals de situatie waarin wit linnen moet worden gewassen met poeder voor gekleurd linnen, moet u rekening houden met één belangrijke omstandigheid.

Niet mengen

Let op de samenstelling van het poeder voor witte was. Dit is cruciaal. Als het chloor en zijn componenten bevat, mag u het niet mengen met poeder voor gekleurd wasgoed.

Maar nogmaals, als je van plan bent gekleurde kleding in koud water te wassen, gebeurt er niets met felle kleuren. Als dit dingen zijn met een verzadigde of, zoals ze zeggen, “zure” kleur, kunnen ze na het wassen enigszins vervagen.

Is het mogelijk om wit te wassen met “gekleurd” poeder?

Er gebeurt niets tenzij er iets kleurrijks in de stapel witte was ligt. Anders doen poeders voor gekleurde was uitstekend werk, zelfs bij het wassen van witte was.

Met andere woorden: witte was kan met elk poeder worden gewassen, maar dergelijke trucs werken niet met gekleurde was.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips