Zo was je niet alleen efficiënt, maar ook heel snel: 3 tips voor huisvrouwen

стирка

Het wasproces is altijd vervelend en tijdrovend als u te maken krijgt met het probleem van vlekken en verschillende verontreinigingen.

Om het wassen gemakkelijker te maken en de wastijd aanzienlijk te verkorten, kunt u tips gebruiken waarmee u uw kleding niet alleen efficiënt kunt wassen, maar deze taak ook zo snel mogelijk kunt uitvoeren.

Geheimen van het verwijderen van vlekken, het wassen en drogen van dingen

Vlekken

Het verwijderen van vlekken en soorten vlekken vereist bepaalde vaardigheden. Het is niet altijd mogelijk om oude en moeilijk te verwijderen vlekken de eerste keer te verwijderen.

Om complexe vlekken te verwijderen, is het vaak niet nodig om chemicaliën te gebruiken. Het is voldoende om zout of afwasmiddel bij de hand te hebben.

Maak de bevlekte plekken nat, bestrooi ze rijkelijk met zout, laat de kleding 10 uur liggen en was ze dan zoals gewoonlijk.

Wrijf de bevlekte plekken in met afwasmiddel, laat het 30 minuten intrekken en was het vervolgens.

Drogen

Volumineus wasgoed droogt sneller als je een badstof handdoek gebruikt.

Leg het op een vlakke ondergrond, leg er een nat voorwerp op en rol alles op tot een touw. Onthoud dit goed, en u zult zien dat het vocht aanzienlijk minder is geworden.

Wassen

Een praktische tip die veel huisvrouwen vergeten is het apart wassen. Terwijl donkere en gekleurde artikelen worden gewassen, kunnen witte artikelen in een speciale oplossing worden geweekt en vervolgens met een korte cyclus worden gewassen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips