Een donsjack wassen zodat er geen strepen of klontjes meer achterblijven: een eenvoudige methode

Стиральная машинка

Jacks en mantels met donsvulling zijn in de winter populaire kleding voor het hele gezin.

Natuurlijk komt er na verloop van tijd een moment waarop het nodig is om het uiterlijk van het donsjack op te frissen en het te ontdoen van vlekken en vettige plekken.

De meeste huisvrouwen worden echter met verschillende problemen geconfronteerd bij het wassen van donsjassen – vaak klontert de vulling en soms blijven er vlekken op de kleding achter.

Om te voorkomen dat u dergelijke overlast overkomt, zult u zich aan de volgende regels moeten houden.

Het donsjack moet worden dichtgeknoopt en in de trommel van de wasmachine worden gegooid, waarbij de modus “Donsjack” of “Delicate Wash” wordt gekozen.

Om strepen te voorkomen, selecteert u de optie Extra spoelen en gebruikt u waar mogelijk vloeibaar wasmiddel.

Het kan geen kwaad om speciale ballen te gebruiken die zijn ontworpen voor het wassen van bovenkleding – ze voorkomen dat het vulmiddel gaat klonteren.

Maar je moet ook de droogregels niet verwaarlozen: wacht tot het donsjack helemaal droog is en breek dan de klontjes met een deegroller of een eenvoudige hanger, terwijl je het product op bed of bank legt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips