Waarom mosterd nodig is bij het wassen van handdoeken: geheimen van sluwe huisvrouwen

Таз Белье

Veelvuldig wassen verkort de levensduur van het materiaal, zeker als je eerst hardnekkige vlekken moet wassen of op een andere manier moet verwijderen.

In deze modus overleven keukenhanddoeken niet lang: ze veranderen in vodden of gaan de prullenbak in. Hoe moet het in dit geval zijn?

Er zijn veel betaalbare manieren om lastige vlekken te verwijderen zonder koken of bleken, bijvoorbeeld met mosterd.

Hoe je te gedragen

1. U moet een werkoplossing bereiden van mosterdpoeder. Er is zoveel nodig dat het mengsel een consistentie heeft die lijkt op zure room. Behandel moeilijke vlekken op handdoeken met de afgewerkte pap, doe ze in een plastic zak en laat ze 12 uur staan.

Dingen worden gewassen in warm water. Zo verwijder je vetvlekken of sporen van plantaardige olie.

2. Een andere optie voor het gebruik van mosterd is het bereiden van een infuus. Neem hiervoor een pakje mosterd en een liter gekookt water.

De ingrediënten worden gemengd en nadat het bezinksel is bezonken, worden de vuile dingen met mosterdwater gegoten. Na 3-4 uur kunnen de handdoeken gewassen worden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips