Hoe zich te ontdoen van schimmel met kaliumpermanganaat en kantoorlijm: niet alle huisvrouwen weten het

ванная

Kortom, het schimmelprobleem doet zich voor in kamers met een te hoge luchtvochtigheid, dus in de meeste gevallen hebben we het over de badkamer.

Schimmel kan echter in elk deel van het huis voorkomen.

Daarom is de belangrijkste taak om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Soms kunnen de meest onverwachte methoden te hulp komen.

Wat als een waardig voorbeeld kan worden genomen

Kaliumpermangantsovka

Weinig mensen weten dat dit farmaceutische medicijn een van de meest effectieve middelen is in de strijd tegen schimmels. Je moet niet bang zijn dat kaliumpermanganaat de afwerkingsmaterialen zal bederven: als alles correct is gedaan, is deze kans minimaal.

Verdun een kleine lepel van het medicijn in vier glazen water en meng. Vervolgens wordt de compositie op de site verspreid en enkele uren bewaard.

Lijm

Deze methode klinkt een beetje onverwacht, maar is echt goed en effectief. Het wordt aanbevolen om kantoorlijm te nemen en deze in gelijke verhoudingen met water te verdunnen.

Daarna behandelen we de schimmel en verwijderen deze.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips