Hoe een wasmachinebak schoon te maken: ervaren huisvrouwen hebben een eenvoudige methode onthuld

стирка

Om ervoor te zorgen dat uw wasmachine vele jaren meegaat en er tegelijkertijd netjes uitziet, mag u tijdig onderhoud niet vergeten.

Het vuilste gebied is vaak het poeder- en conditionerbakje.

Kalkaanslag, aanslag en andere verontreinigingen hopen zich hier op.

Als u wilt dat uw uitrusting er verzorgd uitziet, moet u een eenvoudige methode proberen.

Zo ruim je de lade van je wasmachine op

Om te beginnen is het de moeite waard om met een gewone spons te behandelen om vers vuil te verwijderen. Hierna is het de moeite waard om een ​​diepere verwerking uit te voeren.

Om dit te doen, moet u elk reinigingsproduct gebruiken dat bedoeld is voor het toilet. Het moet van hoge kwaliteit en effectief zijn.

We behandelen een papieren handdoek met deze samenstelling en plaatsen deze in de lade. Laat het product een half uur inwerken.

In de wasmachine kun je ondertussen het vakje zelf opruimen, wat er ook vaak niet zo netjes uitziet. Verdun een paar eetlepels citroenzuur in 150 ml water en breng het aan op de besmette plek. We voeren een eenvoudige reiniging uit met een spons.

In beide gevallen moeten de reinigingsmiddelen worden verwijderd, met een vochtige doek worden afgeveegd en worden gedroogd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips