Hoe sneakers in een zachte machine te wassen met veters: schoenen gaan langer mee

Стиральная машинка

Regelmatig wassen van sportschoenen in de wasmachine leidt ertoe dat ze beginnen te scheuren en de zolen beginnen te barsten.

Bovendien is het niet ongebruikelijk dat de buitenzolen volledig loskomen.

Dit gebeurt omdat sneakers worden blootgesteld aan enorme schokken in de vorm van water en trillingen van huishoudelijke apparaten.

Er is echter een iets andere methode waarmee u uw artikelen op een zachte manier kunt wassen.

Om je sneakers verticaal te wassen, moet je de veters uit de eerste 2-3 gaten verwijderen en ook de binnenzolen verwijderen.

Plaats de schoenen in de trommel van de wasmachine, plaats ze op de hielen en sluit de deur, waarbij u de randen van de veters ermee aandrukt.

Voor het wassen van sportslippers is een snel programma en een extra spoelbeurt voldoende.

Op deze manier zullen de schoenen in ieder geval niet rammelen tijdens het wassen, en maximaal zal het water voorzichtig al het vuil en de onaangename geuren verwijderen, en zullen de sneakers niet onderhevig zijn aan vervorming, aangezien ze de hele tijd in dezelfde positie zullen staan. de tijd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips