Waarom ervaren huisvrouwen geen dure poeders kopen: een simpel trucje dat voor iedereen toegankelijk is

Стиральный порошок

Het is al lang bewezen dat de hoge kosten van waspoeder geen teken zijn dat het product bestand is tegen moeilijke vlekken.

Tegelijkertijd kan zelfs het goedkoopste wasmiddel vlekken uit groen gras, inkt of bloedsporen verwijderen als je de eigenschappen ervan verbetert met een betaalbaar product.

Wij vertellen u hoe u geld kunt besparen op wasgoed zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

U kunt veilig het meest middelmatige huishoudelijke chemische product kopen. Onderweg moet je naar de apotheek kijken en daar ammoniak kopen.

Hoe je te gedragen

Er zijn twee manieren om kleding met ammoniak te wassen. De eerste omvat het rechtstreeks toevoegen van een versterker aan de trommel van de wasmachine voordat deze wordt geladen.

Voor één wasbeurt moet je 40 milliliter ammoniak afmeten. Daarna hoeft u alleen nog maar de juiste wasmodus te starten door goedkoop poeder in de bak te laden.

U kunt lastige vlekken verwijderen en de heldere kleur van uw verf herstellen.

Bij de tweede wasmethode wordt ammoniak rechtstreeks aan het waspoeder toegevoegd als het nodig is de vlek voor te behandelen. De ingrediënten (waspoeder, ammoniak en water) worden gemengd in een verhouding van 1:1:1.

Eén belangrijke voorwaarde: het poeder mag geen bleekmiddel bevatten!

Meng het product, giet het in een spuitfles en behandel de vlek ermee. Na 30 minuten wachten wordt het artikel gespoeld en in de wasmachine gedaan. U kunt inkt, grassporen etc. van kleding verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips